Al-ko lengéscsillapító

Al-ko lengéscsillapító

Az AL-KO központi irodája Spanyolországban, Abadiano-ban (Biscay) található. A gyárat 1975-ben alapították, amely azóta két felújításon esett át, így alapterülete ma 16,000 m2 felett van.

Az AL-KO Record, Spanyolország vezető lengéscsillapító gyártója, amely széles választékban kínál lengéscsillapítókat és felfüggesztés elemeket. 

Az AL-KO valamennyi üzemében kutató és tesztelő létesítményekbe, valamint bővítésekbe és felújításokba fektetett. Az abadianoi központban az automatizált folyamatokban robotokat alkalmaznak. A különböző alkatrészek és a termékek ellenőrzését segítő intelligens nyersanyag raktár rugalmas termelést és hatékony szállítást tesz lehetővé. Az automatizálás segítségével az AL-KO percek alatt készletezheti a gyártáshoz a lengéscsillapító alkatrészeit (30 és 40 perc között modelltől függően). Mindez azt a célt szolgálja, hogy az AL-KO a felfüggesztések területén a hatékony megoldások kifejlesztésének köszönhetően meghatározó szereplővé váljon.

Az AL-KO jelentős forrásokat fektet mindemellett termékei alapjellemzőibe, a pontosság és a tartósság biztosításába. Az Abadiano Technikai Kiválósági Központot olyan kutatási tesztlétesítményekkel szerelték fel, melyekkel laboratóriumi körülmények között reprodukálható a felfüggesztések viselkedése különböző körülmények között.  Az AL-KO 1996 óta az ISO 9000 szabvány által hitelesített minőségbiztosítási rendszert alkalmazza és a termékei megbízhatóságát biztosító R&D technológiáját folyamatos teszteknek veti alá a pontos és tartós működés biztosítása érdekében.

Az AL-KO lengéscsillapító remek megoldás csere alkatrészek esetén, mivel egyszerre biztonságos és kényelmes, illetve javítja a menettulajdonságokat.  Az AL-KO lengéscsillapító jobb abroncstapadást biztosít és jelentősen csökkenti a féktávolságot.

Kivételes teljesítménye a monoblokk rendszerben rejlik, mely a kamrák öntisztító rendszerével egyenletes nyomást tart fenn egész úton, így nagy teljesítményt, stabil hőmérsékletet és alacsony súrlódást eredményez.

Mivel az AL-KO a piac megbízható szereplője, a sport felfüggesztésekhez gyártott lengéscsillapítóit is az alakrészek pontossága jellemzi. A szakképzett mérnöki munka és az alkatrészek egyenletes teljesítménye eredményeképpen kiváló tulajdonságokkal és optimális teljesítménnyel bírnak.

 

al-ko lengéscsillapító

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.
Lengéscsillapító
Lengéscsillapító.hu © 2020