Monroe lengéscsillapító

Monroe lengéscsillapító

Monroe lengéscsillapító gyártói akció ! Extra kedvezményes áron amíg az uborka a szezon ! 

A Monroe vállalat 1916 óta gyárt prémium minőségű alkatrészeket, 1926-ban mutatta be első lengéscsillapítóját, ezzel az elsők között volt, akik foglalkozni kezdtek ennek gyártásával.  A Tenneco 1977-ben vásárolta fel a Monroe céget, amely a folyamatos mérnöki fejlesztések eredményeként a világ egyik vezető lengéscsillapító gyártójává nőtte ki magát.

A Monroe termékei az autógyárak által is hivatalosan elismert cserealkatrészek.  A világ 10 legnevesebb autójából 7 Monroe lengéscsillapítóval rendelkezik (Audi, Volvo, Ford, Mercedes...). A Reflexre hároméves a többi termékre kétéves nemzetközi garancia van, kilométer-korlátozás nélkül. A Monroe lengéscsillapítók a személyautók, kishaszon-gépjárművek és terepjárók 95%-ához kaphatóak. 
Ikertárcsás, kétcsöves (hidraulikus vagy gázos), PSD és egycsöves teleszkopikus lengéscsillapítókat is gyárt, melyeknek átmérője és teljesítménye a jármű típusa és használata szerint változik.

 

Típusai: 
Monroe® Reflex: Gázzal töltött egycsöves és kétcsöves technológia, amely már alacsonyabb munkasebesség mellett is magas csillapító hatást biztosít.

 

monroe lengéscsillapító

 

 

Monroe® Adventure: Gázzal töltött egycsöves és kétcsöves technológia, amely nagy igénybevételhez lett kialakítva. Magas teljesítményt nyújt terepen és úttesten egyaránt.

Monroe®Original: Speciális kialakításának köszönhetően a gépjármű felfüggesztésénél jelentkező kopást is kompenzálja, kifejezetten használt járművekhez fejlesztették ki. Gázos (kétcsöves) és olajos (egycsöves) kivitelben is kapható. 

Monroe®Continuously Controlled Electrnic Suspension: Elektronikus lengéscsillapító, amely szabványos alkotóeleme a Volvo S60-nak, S60R-nek, V70-nek V70 R-nek, XC70-nek, S80-nak, Audi A6-nka valamint az Audi A6 Avantnak is. 

Monroe®Sensa-Trac: Gázzal töltött egycsöves és kétcsöves technológia.

Monroe®Ride Leveller: Kétcsöves hidraulikus technológia, egy kiegészítő légrugóval is rendelkezik, melyet a rakományt szállító járművekhez fejlesztettek ki. Segítségével a rakománnyal terhelt gépjármű utazómagassága könnyedén beállítható.

 

Monroe®Van Magnum:Beépített hidraulikus kétcsöves technológiával rendelkezik, melyet kifejezetten furgonok és könnyű teherautók számára fejlesztettek ki.

Monroe®Magnum: Teherautók, pótkocsik és vezetőfülkék számára lett kifejlesztve. (Tehergépkocsik: Daf, Scania, Volvo, Mercedes, Man, Iveco, Reanult, Pótkocsik: Trailor, Hndrickson, Gigant, Dunlop, Weweler,Schmitz, Vezetőfülkék és ülések: Daf, Scania, Volvo, Man, Mercedes, Rennault, Iveco).

 
Ebben a kategóriában nincsenek termékek.
Lengéscsillapító
Lengéscsillapító.hu © 2020