Üdvözöljük a Lengéscsillapító.hu webáruházban!

Vásárlási információk

Vásárlási információk.

 A vásárlás előtt gondosan olvassa el vásárlói tájékoztatónkat , feltételeinket . 

Jótállást csak párban vásárolt lengéscsillapítókra érvényesíthető , melyhez szükséges a beszerelési számla szakműhelytől, 

valamit alkatrészektől függően számla a porvédőről és felütközésgátlóról .

A Vevő tudomásul veszi, hogy amennyiben jelen Vásárlási Feltételek másként nem rendelkezik, úgy a http://www-lengéscsillapító.hu/ portálon végrehajtott megrendelést követően eladó munkatársa által telefonon történő visszaigazolás következményeként a megrendelt termékre közötte és az Eladó között szóban kötött adás-vételi ill. szállítási szerzödés jön létre. A megkötött szerzödésről számla kerül kiállításra és iktatásra, amely utólag is hozzáférhető. A szerzödéskötés lehetséges nyelve a magyar nyelv.

Akciós árak esetében az akció egy meghatározott ideig, de legfeljebb egy meghatározott készlet erejéig tart (amely készlet az akció záró időpontját megelözően is kimerülhet). A www.lengéscsillapító.hu -ban megjelenö árak minden esetben tartalmazzák az általános forgalmi adót, és Magyar Forintban értendőek. 

Szállítási feltételek

A lengéscsillapító.hu portálon megtalálható termékek szállítási határideje 8 munkanap. Ezen szállítási határidőn belül Eladó a Vevő részére a megrendelt terméket átadja, kiszállítja, vagy postára adja.

A termékre vonatkozó kárfelelösség és kockázat a Vevöre akkor száll át, amikor Vevö a lengéscsillapító.hu portálon megrendelt terméket átvette.

Az Eladó a szerződés teljesítésekor, azaz a termék Vevő általi átvételekor adja át a Vevő részére a részletes számlát.

Az Eladó a termék tulajdonjogát mindaddig teljes egészében fenntartja, amíg a Vevő a vételár teljes összegét (beleértve az ÁFA-t is) valamint a házhozszállítási díjat hiánytalanul meg nem fizette, tehát a tulajdonjog a Vevőre a vételár és a házhozszállítási díj hiánytalan megfizetése után érvényesül.
 

 Az Eladó jogosult a jelen Feltételekben rögzített általános feltételektöl eltérö kikötéseket, külön kérésre vagy adás-vételi vagy szállítási szerzödésben kikötni és érvényesíteni.

Az Eladó fenntartja a jogot arra, hogy az áruházba az alábbi dolgokat bármikor változtathatja: termékválaszték, az alkalmazandó jogszabályok, beszerzési lehetöségek, feltételek, árak változása. 

A termékek szállítása a megrendelés idöpontjában hatályos feltételek szerint történik. Ezért arra kérjük, a megrendelés elküldése elött akkor is olvassa el a jelen feltételeket, ha a a lengécsillapíó.hu -t a korábbiakban már használta.

Szállítási díjak a Magyar Posta mindenkori csomagszállítási díjainak megfelelöek , átlagosan 1400 - 5 000-Ft súly, értékhatártól függöen .A Futár munkaidöben szállít 9-17 óra között . Más futárcéggel történö csomagküldés elözetes egyeztetés alapján.   

 A Vevö kötelessége a vételár választott fizetési mód szerinti megfizetése. A választott fizetési módtól a Vevő csak az Eladó elözetes hozzájárulásával térhet el. Amennyiben a kiszállított termék vételárát a Vevő nem tudja megfizetni, vagy az áru az Eladónak fel nem róható okból nem adható át, a Vevő köteles az Eladónak az áru rendelkezésre állításával és a kiszállításával kapcsolatos költségeit megfizetni.


Az Eladó telephelyén történö személyes termék átvétel esetén a Vevö az árat a termék átvételével egyidejöleg fizeti meg. Amennyiben Vevö a terméket az egyeztetett idöpontig, ennek hiányában a megrendeléskor raktáron levö státuszú terméket a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül nem veszi át, Eladó jogosult a szerzödéstöl egyoldalúan elállni. 

Visszavásárlás a vásárlás napjától számított 8 napon belül lehetséges, eredeti csomagolásban sértetlen nem beszerelt állapotban, a vásárlást igazoló számlával lehetséges ! Sérült elázott elszakadt csomagolás esetén, illetve beszerelt alkatrészt nem áll modunkban visszavásárolni ! Vevő téves vásárlása esetén kesesse kollégánkat .

Árak , fizetési mód :

Utánvételes csomagküldés esetén a megrendelö a futárnak fizeti a teljes vételárat, valamint a szállítási költséget .

Eladó fentartja a jogot, hogy adott esetben a termékre előleget kérjen megrendelés esetén.

Elöreutalás esetén vevö elöre átutalja a vételárat , valamint a házhoz szállítás díját,

ez esetben átvételkor nem kell fizetni, a szállítási díj kedvezöbb .

Személyes átvétel esetén fizetési mód készpénz, átvételi idöpontot minden esetben egyeztetni kell . 

Az áru mindaddig eladó tulajdonát képezi, míg vevő a teljes vételárat valamint szállítási díjat ki nem egyenlítette .   

Megrendelt áruról információt a  0670 300 7575  telefonszámon kaphat . 

 Jótállás 

Jótállást csak párban vásárolt lengéscsillapítókra érvényesíthető , melyhez szükséges a beszerelési számla a szakműhelytől, 

valamit alkatrészektől függően számla a porvédőről és felütközésgátlóról .

 A jótállási kötelezettségek vonatkozásában az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelezö jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet szabályai érvényesek, azzal, hogy a hivatkozott jogszabályban szereplö jótállás abban az esetben érvényesíthetö, ha a Vevö fogyasztónak (Ptk. 685.§ d) pontja) minösül. 

Amennyiben a Vevö nem fogyasztó, illetve amennyiben a megrendelt termék nem tartozik az idézett jogszabály hatálya alá, a termékre vonatkozó jótállás tekintetében a termék gyártója által meghatározott feltételek irányadóak. 

Jótállás minden esetben szakszerviz álltali beépítés esetén érvényesek melyet számlával igazolni szükséges .meghibásodás esetén a szerelőtől szakvélemény kiállítását kérjük.     

 

 Eladó  továbbá nem felelös az alábbiakért:

Bármilyen möködési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az áruház akadálytalan möködését és a vásárlást.

A webáruházban megjelenített termék kifogyása. Az Eladó bármely ajánlata csak a készlet erejéig érvényes.

Nem szakszerü szerelés , melyet számla igazol , és használat esetén . 

 

Egyéb feltételek .

A jelen Feltételekben nem szabályozott kérdésekben az 1959. évi IV. törvény (Ptk.), az egyes tartós használatra rendelt termékek jótállási kötelezettségéröl szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet, illetve a távollévök között kötött szerzödésekröl szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezései az irányadók.

 

Lengéscsillapító
Lengéscsillapító.hu © 2020