Magnum Technology lengéscsillapító

Magnum Technology lengéscsillapító

Magnum Technology lengéscsillapító.

Ideális megoldás amennyiben alacsonyabb árfekvésű, ellenben jó minőségű lengéscsillapítót keres autójához . 

A Magnum Technology kínálatában szerepel a lengécsillíptó és annak szerelékei, spirálrugók és gázteleszkópok, felfüggesztési elemek.

A Magnum Technology lengyel származású lengéscsillapítók 2004 óta vannak a piacon. Kiváló minőségű termékek, melyek megfelelnek a műszaki előírásoknak. A PIMOT Járműipari Intézmény (Független kutató intézet) által kiadott tanusítvány is megerősíti, hogy rendkívül színvonalas termékről van szó.

A Magnum a termékei előállításánál speciális minőségi követelményeket és magas technikai paramétereket vesz figyelembe. A vásárlók pozitív tapasztalatai és véleményei miatt a gyártó úgy döntött, hogy a jelenlegi kínálatukat a személygépjárművekről kibővítik a kishaszon gépjárművekre illetve teherautókra is (Magnum Technology Truck).

magnum technology lengéscsillapító

Minden lengéscsillapítóra egy év garanciát vállalnak kilométer korlátozás nélkül. Lengéscsillapítói elérhetők gázos és olajos kivitelben is, melynek így több, mint ezer típusa létezik. A gyártás során hasonló technikát alkalmaznak, mint az eredeti alkatrész esetében, melynek köszönhetően az komfortos utazást biztosít és megfelelően reagál az utazás közbeni extrém helyzetekben, tökéletes tapadást és hatékony teljesítményt biztosít fékezés közben.

 

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.
Lengéscsillapító
Lengéscsillapító.hu © 2020