Kayaba lengéscsillapító

Kayaba lengéscsillapító

A kayaba lengéscsillapító és vállalat bemutatása.

 

2015, 05,01 - 08 ig vextra akciós áron ! ! ! !     Árak után kizárólag telefonon érdeklődhet. 

 

Lengéscsillapítás kompromisszumok nélkül.

Mi az oka, hogy számos forrásból azt halljuk vissza, hogy a Japán Kayaba lengéscsillapító vállalat a világ egyik legnagyobb lengéscsillapító gyára .

A gyártó vállalatról néhány érdekes adat  melyet 1919-ben Shiro Kayaba alapított .Kyb éves gyártói kapacitása meghaladja a 75 millió darabot, a világ legnagyobb lengéscsillapító gyárának tulajdonosaként Japánban található gyárának éves kapacitása több mint 50 millió darab. Belegondolva megdöbbentő számok .

Lengéscsillapító gyártási forgalma megközelítőleg évi 1,6 milliárd dollár. És ha még szomjazunk az adatokra , alkalmazottak száma meghaladja a 8200 főt , 15 gyárral rendelkezik a világ több pontján .  Van egy mondás „ a számok magukért beszélnek ” .

A kayaba vállalat székhelye Tokióban található, helyet a Tokiói tőzsdén is jegyeznek.

A világ autógyárai nagy számban szerelik a autóikat gyárilag kayaba lengéscsillapítóval , ez a szám azt jelenti, hogy a legyártott autók tekintetében több mint minden negyedik autó jön le a gyártósorról kayaba lengéscsillapítóval. A gyártás folyamán ugyanazt a technológiát alkalmazzák valamint ugyanazon gyártósoron készülnek a gyárilag beszerelt lengéscsillapítók , mint amit az után gyártott piacon forgalmaznak. A gyártó törekszik minden esetben, hogy a gyári úgynevezett OE minőséget garantálja, és új lengéscsillapítóikat beépítve visszakapjuk a gyári csillapítást, vagy sok esetben jobbat mint a gyári .A vállalat gyártósorain készülnek lengéscsillapítók motorkerékpárokhoz teherautókhoz homokfutókhoz  motoros hó szánokhoz repülőgépekhez , minden területen ahol a hidraulikus csillapítás megoldást igényel . Érdekességképpen a Japánban futó Shinkansen vonat mely 300 km/ óra feletti sebességgel közlekedik , KYB által gyártott fél-aktív felfüggesztési rendszert használ, továbbá épületek földrengésvédelem elleni lengéscsillapítást fejlesztet ki .

A kayaba a szerelési segédlet fejlesztéseként lengéscsillapítói csomagolásán QR kódot helyez el, mellyel egy Kayaba okos alkalmazással leolvasva az adott lengéscsillapítóhoz szerelési tanácsot nyújtanak, illetve oldalukon megtalálható néhány autómodell lengéscsillapító cseréjéről oktató videó.

A Kayaba vállalat a lengéscsillapítók mellett gyárt futómű rugókat, toronycsapágyakat, torony szílenteket, porvédő készleteket, kormányműveket ,további hidraulikus alkatrészeket .

Amennyiben további érdekességet cégtörténetet, gyártási folyamatot  szeretne megismerni látogasson el a http://www.kyb.co.jp/ oldalra . 

A következőkben bemutatjuk a kayaba lengéscsillapítókat valamint futóműalkatrészeket .

Kayaba Premium olajos lengéscsillapító,

kayaba premium

kayaba excel-g kétcsöves gázos lengéscsillapító,

kayaba excel g lengéscsillapító

kayaba gas a just egycsöves gázos lengéscsillapítók,

kayaba gas a just lengéscsillapító

kayaba ultra sr egycsöves gázos gólyalábak patronok,

kayaba ultra sr lengéscsillapító

kayaba agx állítható kétcsöves gázos lengéscsillapító.

kayba agx lengéscsillapító

kayaba k flex rugók.

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.
Lengéscsillapító
Lengéscsillapító.hu © 2020