Sachs lengéscsillapító

Sachs lengéscsillapító

Sachs lengéscsillapítókról !

 

A SACHS 1886-ban alakult Német nagyvállalat. A SACHS lengéscsillapító az évek folyamán elnyerte gyári beszállítói megbízásokat olyan nagy autógyáraktól mint a Bmw Volkswagen csoport Mercedes, ezért nevezzük OE azaz originál gyári minőségnek .

Biztosítja az állandó úttartást és az érzést hogy urai vagyunk a járműnek, menet közben valamint fékezés alkalmával biztosítja a tökéletes tapadást fékutat, még a legextrémebb utakon is. Így élvezhetjük a hagyományos Német minőséget és optimális utazási élményt.

sachs lengéscsillapító

SACHS futómű kínálata számtalan különböző alkatrészt kínál, például rugókat porvédő készleteket toronyrögzítő alkatrészeket . 

Különleges fejlesztésük, az alumíniumházas lengéscsillapítók , melyeket gyárilag szerelték számos bmw modellbe például bmw 5 e39 e60  . A lengéscsillapító ház alumínium ötvözetből készült, változó falvastagságú kialakítása garantálja az utánozhatatlan munkát melyet a sachs lengéscsillapítók végeznek használat közben.

Amennyiben gyári minőségű lengéscsillapítót keres autójához , bízhat a sachs csillapítókban mivel sok ismert gépjárműgyártó is Sachs lengéscsillapítókkal szereli autóit  Az állandó magas minőségnek köszönhetően nemcsak az autógyárak bizalmát nyerte el , hanem az után gyártott alkatrészpiacon is jelentős tudhat magáénak.

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.
Lengéscsillapító
Lengéscsillapító.hu © 2020