Starline lengéscsillapító

Starline lengéscsillapító

starline lengéscsillapító

 

STARLINE

A Starline termékek 9 éve találhatók meg az európai piacokon, míg hazánkban 2007 óta érhetők el. A Starline egy olyan márkanév, mely az Auto Kelly által a világ több országában gyártatott, illetve minőségi gyártók termékeinek csomagolt áruit fémjelzi.

starline gátlóKínálatában megtalálható a hosszbordásszíj, a lengéscsillapító, spirálrugó, kerékcsapágykészlet, féltengely, izzítógyertya. Ezen kívül még rengeteg terméket kínál az esetleg közismertebb és drágább termékek helyettesítéseként. A gyártáskor az autószerelés során leggyakrabban felhasznált termékre fókuszálnak, így a hazai piacon jelen lévő járművek alkatrészigényét 90%-ban biztosítják.

A Starline az általa forgalmazott termékeket a megfelelő minőség biztosítása érdekében alapos teszteknek veti alá, illetve termékválasztékukat csak olyan jó hírű alkatrészgyártó cégek termékeiből állítják össze, melyek a gyártás során csak minőségi alapanyagokat használnak fel. Így a Starline termékek a mindennapos üzem során kíváló eredményeket mutatnak.

 

Starline lengéscsillapítók

starline teleszkópA Starline lengéscsillapító széles választékban érhető el a piacon. Az előírt OE paramétereknek megfelelő, fejlett gyártási technológiával készülő, minőségi lengéscsillapító termékcsalád. Termékeire 3 év garanciát biztosít.

Termékkínálatukban találhatók olajos és gázos lengéscsillapítók, melyek alkalmasak az európai gépjárműpark első és hátsó futóművein alkalmazott különféle felfüggesztés típusokhoz. A hangsúlyt a maximális biztonságra fektetik, melyet a jármű magasabb stabilitása és könnyebb irányíthatósága biztosít.  

Mindemellett a termék ár/érték aránya felveszi a versenyt a piacon található összes hasonló minőségű termékkel. A Starline márkájú termékek iránti magas kereslet nagy szériás gyártást tesz lehetővé, amely alacsonyabb előállítási költségeket, így kedvezőbb darabárat eredményez. 

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.
Lengéscsillapító
Lengéscsillapító.hu © 2020